• darkblurbg
  SEO
  SEO optimizacija!
  Opće poznata je stvar da razvojni timovi već dugo vode borbu
  sa Search Engine Optimizacijom (SEO). Kako neke internet stranice
  uspijevaju biti na prvom mjestu rezultata pretrage, dok drugih nema
  ni u prvih 10 stranica? To se ne događa slučajno.
  SEO optimizacija uključuje:

  - analiza ključnih riječi
  - analiza konkurencije
  - On-page optimizacija
  - rad na "backlinkovovima" prema vašem webu
  - dodavanje vašeg weba na glavne tražilice
  - izvješćivanje o napretku na tražilici

SEO

U današnje vrijeme, u gomili informacija, kojima nas zasipaju, važno je razlučiti koja od njih je korisniku najbitnija. Najveći dio korisnika (gotovo njih 90%) korsti pretraživače kako bi došli do tražene informacije. Stoga, želja svake tvrtke/pojedinca je da bude u vrhu rezultata pretrage. Tu nastupamo mi.

Uspjeh optimizacije Vašeg web-a najviše ovisi ključnim riječima i broju konkurentnih stranica za te ključne riječi. Dobrim/mudrim/kvalitetnim izborom ključnih riječi, te povezivanjem s tekstovima unutar stranice, Vaša će internet stranica biti na samom Vrhu rezultata pretrage internet pretraživača.

Ako ste stigli na prvu stranicu kod pretraživanja za Vašu ključnu riječ, to nikako ne znači i završetak posla. Konkurencija će uvijek nastojati zauzeti vaše mjesto na pozicioniranju. Stoga je potrebno stalno raditi na izgradnji novih linkova i sadržaja stranice.

Za SEO optimizaciju "srednje konkurentnih ključnih riječi" potrebno je barem tri mjeseca rada na web stranicama, dok je za postizanje dobrog plasmana za "visoko konkurentne ključne riječi" potrebno i do godinu dana kvalitetne SEO optimizacije (kako bi se onemogućilo raznim spam stranicama da preko noći dođu na vrh pretrage za često tražene riječi).